Har nok aldri kjent samme varme fra spotlight´en som på Old Trafford. (foto: united, twitter)

Nå mangler det bare en arbeidstillatelse før Manchester United har Ralf Rangnick på plass på treningsfeltet. Carrick ledet United til 2-0 seier mot Villareal og en sterk poengdeling mot Chelsea på Stamford Bridge, nå kommer «alle moderne tyske managers far».

Vikar til sommeren, deretter som konsulent (hva nå dette inkluderer) i ytterligere to år. Ralf Rangnick kaster seg uredd inn i heksegryta på Old Trafford for å fortsette Solskjærs fase med gjenoppbygging av klubben.

Les: Gerrard og Aston Villa har planen klar for januar

Vi gir oss ikke på at Solskjær har lagt et solid grunnlag, eller som Brentford-manageren sa: -Solskjær har stabilisert klubben.

Nå er det Rangnick sin tur.

-Ralf er en av de mest respekterte trenere og pionerer i europeisk fotball. Han var vår nummer én kadidat som midlertidig trener med sine uvurdelige lederegenskaper og tekniske kompetanse, begynner Uniteds fotballdirektør John Murtough til klubbens hjemmeside.

63-åringen blir hentet fra jobben som sportsdirektør hos Lokomotiv Moskva. Nå kastes slipset, og frem kommer den spesialdesignede stoppeklokka (les: Slutt på ferien: United-spillerne bør gjøre seg klare for «helvetes-uka» på treningsfeltet)

Les: Sergio Ramos tilbake på kamparenaen!