Chelsea boss Marina Granovskaia skal ha vært i hyppige telefonmøter med Juve.

Da Thomas Tuchel overtok i januar i år var det tydelig at punkt 1 på dagsordenen var å lukke Chelsea målet. Det lyktes han med. Denne sesongen har det fortsatt med fattige 5 baklengs på det første Premier League kampene. Londonklubben har heller ingen problemer med å score, utfordringen til Tuchel er at han ikke har en skikkelige goalgetter.

Romelu Lukaku er mannen som skulle løse dette for Chelsea, men med skaden i oktober har det blitt smått med kamper (3 scoringer) så langt i sesongen.

Les: Gerrard og Aston Villa har planen klar for januar

Ifølge den italienske journalisten Enzo Bucchioni har Thomas Tuchel pekt på Federico Chiesa. Den italienske EM-stjerna skal passe perfekt inn i Tuchels angrep, nå ser detut som Chelsea ikke akter å vente lengre enn nødvendig.

Ifølge Bucchioni har direktør Marina Granovskaia vært i samtaler med Juventus de siste ukene for en overgang i januar. Et økonomisk presset Juventus skal ha gitt tommel opp for «økonomisk bistand» fra Chelsea, der solide 84 millioner euro skal være prislappen på Chiesas signatur.

Coming soon to a theatre in London. (foto: juventus, twitter)

I det første møtet i Champions League mellom Juventus og Chelsea sto Chiesa bak scoringen som nektet Chelsea poeng. Nærkontakt med den italienske vingen skal ha gjort Tuchel bare mer sikker i sin sak.

Dette skjer.

Les: Manchester United har på plass løsningen