Erik ten Hag trenger definitivt ikke flere spillere med kjip skadehistorie (foto: Manchester United, x)

Callum Wilson. Etter at Newcastle meldte om gigantunderskudd fra forrige sesong og akutt behov for å redusere kostnadene og øke salgsinntektene med et forventet salg av flere profiler, har gribbene kretsen rundt St. James’s Park. Dette var i januar og overgangsvindu. Wilson løper fortsatt rundt i Newcastle-drakta, men United-legenden Steve Bruce skjønner godt hvorfor gamleklubben i Manchester hadde 31-åringen på blokka.

Evening Standard meldte i januar Manchester United, Arsenal og Chelsea alle viste interesse for Wilson-signering. Ifølge det engelske mediet kan Newcastle selge 31-åringen til rundt 18 millioner pund, en pris som gjør signeringen ekstra interessant.

LES: Roberto de Zerbi er førstevalget til en av de aller største trenerjobbene

Dette var før Rasmus Højlund begynte å score i Premier League, Wilson sto med 7 Premier League-mål på 14 kamper, mens Højlund og Martial sto med til sammen 3 Premier League-scoringer.

Nå har Højlund knekket koden i verdens tøffeste liga med scoring i fem kamper på rad, men Steve Bruce mener fortsatt Wilson er aktuell for de røde djevlene.

-Wilson har bevist han er målscorer, bare se på tallene hans. The kid stacks up, begynner Bruce ifølge Caughtoffisde.

-Han har dessverre hatt noen skader, men når han er i form er han en veldig god spiller. Jeg er ikke overrasket over at han er knyttet til klubber som Man United, for hvis du ser på statistikken hans, spesielt siden han har vært i Newcastle, har han gjort seg selv til en veldig, veldig god nummer ni, skryter Bruce.

Dessverre utsatt for skader. Med en Martial ute med nok en skade som påminnelse, bør Manchester United styre unna spillere med en skadehistorie som får varsellampene til å blinke. Denne sesongen har Wilson vært innom skadebenken med trøblete hamstring, så legg, nå senest brystet.

LIVE SPORTEN: Skriver Premier League-historie på søndag

Erfaring og teft foran motstandernes mål kan dessverre ikke utnyttes når gjentagende skader ser ut til å danne et kjipt mønster. Erik ten Hag (eller erstatteren) trenger definitivt ikke flere spillere som faller i denne kategorien.