Roberto de Zerbi mangler ikke jobbtilbud. (foto: Brighton, twitter)

Han har vært linket til Real Madrid, men Carlo Ancelotti blir med videre. De Zerbi har vært linket til Manchester United, men Erik ten Hag sitter fortsett i managerstolen. Brighton-manageren er linket til Liverpool, men her ser det ut som Xabi Alonso har rykket opp som toppkandidat. I Barcelona er situasjonen en annen.

LES: Gjør klar tilbudet Marcus Rashford neppe sier nei til

44-åringen tok over etter Graham Potter i september 2022 har og ledet klubben ut i Europa for første gang i klubbhistorien. Får Barcelona-ledelsen som de vil, blir neste destinasjon Barcelona.

Ifølge det spanske mediet har det vært møter mellom Barcelona og De Zerbis representanter på onsdag, Barcelona-ledelsen har forsikret De Zerbis folk om at han er klubbens klare førsteprioritet. Det er bare en liten detalj, som for Barcelona ikke er så liten.

Brighton har sikret seg en utkjøpsklausul på 10 millioner euro på treneren. Dette betyr at Barcelona er avhengig av å kunne prute ned prisen for at overgangen skal bli en realitet, hevder AS.

Brighton – Everton

De Zerbi uttalte nylig i et intervju med Sky Sports han følte seg beæret å bli linket til de største klubbene i verden og åpner døra på gløtt:

-Om fremtiden, vil jeg snakke med eieren [Tony Bloom] og med klubben, fordi jeg ønsker å konkurrere på best mulig måte. Jeg vil forstå planen, og da er det ikke noe problem å jobbe i et stort, stort team eller et annet stort team.

Et annet stort team.

LES OGSÅ: Kaptein Martin Ødegaard åpnet ballet da Arsenal slo Premier League klubbrekord som sto i nesten 19 år