Stolt vinner

Adam Armstrong er for god for nest øverste nivå uansett liga, 24 åringen er fullstendig klar over det og startet samarbeidet med sin klubb Blackburn om en overgang allerede i vinter.

Adam Armstrong er født i Newcastle, han tok på seg Newcastle drakt første gang for første gang som seksåring. – men det er ikke hans ungdomsklubb som nå henter han tilbake til Premier League.

Les: Daniel Levy klasker en umulig prislapp på Harry Kane

Sist sesong var Adam en fantastisk målmaskin, han endte på hele 28 scoringer i Championship og vekket med det interessen langt ut over Englands landegrenser. Blackburn mottok henvendelser på fra klubber i Tyskland og Italia, men drømmen til Armstrong har vært å returnere til Premier League og gjøre det bra.

Det er fire kubber som har meldt sin interesse Norwich, Southampton, Watford og Crystal Palace.

Crystal Palace manager Patrick Vieira er svært begeistret for Adam Armstrong, som en av verdens beste defensive spillere (defensiv midtbanespiller) ser han hvor vanskelig det er å forvare seg imot den eksplosive og svært kreative formen for angrepsfotball som Adam Armstrong står for.

Crystal Palace har kommet langt i forhandlingene med Blackburn om en overgang som BBC mener vil ligge på rundt 20 millioner pund.

Les: Alexander Sørloth hyperaktuell etter Danny Ings salg