Jack Grealish er City-spiller og etterlater seg et stort savn hos Villa-supporterne – og en god milliard til klubbkassa. Hos Crystal Palace tror manager Patrick Vieira at de skal holde på sin største stjerne.

Wilfried Zaha har de siste to sesongene pratet om alt han ønsker å finne på utenfor Palace-porten, og en exit har virket uungåelig. Nå har klubben fått noe de håper får 28-åringen på andre tanker.

Les: Daniel Levy klasker en umulig prislapp på Harry Kane

67 scroringer og 72 assists på 392 kamper. Zaha har rukket å bli en klubblegende siden den permanente overgangen fra Manchester United i 2015, en annen legende skal gi ham motivasjon til å fortsette.

-Jeg kjenner godt til Wilfrieds sistuasjon de siste årene, men vi har hatt en virkelig god samtale, og jeg ser frem til å jobbe sammen med ham, sier Patrick Vieira til Sky Sports.

Les på Engelske klubber: Jack Grealish klar for å gjøre seg skikkelig upopulær

The Legend. (foto: palace, twitter)

-Alle spillere er kloke nok til å se hva klubben forsøker å bygge opp, og hvor den vil. Vi har hentet noen virkelig spennende, unge spillere, og det viser noe om veien klubben ønsker. Jeg håper at Wilfried blir en del av det, og jeg gleder meg til å jobbe med ham og få Palace så langt som mulig, avslutter Palace-manageren.

Zaha har fortsatt kontrakt til 2023, vi nekter å tro han lar muligheten til å spille for Premier League-legenden Patrick Vieira gå tapt. Zaha blir.

Les: Leeds kan bli de første til å kjenne på Manchester Uniteds nye superkrefter