Bayern München-boss Oliver Kahn koser seg på kamp med laget i sitt hjerte

Nevnte jeg setter seg på bakbeina, holder armene i kors og furter?

På onsdag satt en glisende Bayern München-boss Oliver Kahn og svarte på spørsmål om klubbens gigantsignering. Sadio Mané vurderes som en av verdens beste angrepsspilleren, og har vært en av suksessfaktorene hos Jürgen Klopp. Man skulle tro at dette hadde gjort Kahn litt mer medgjørlig i Lewandowski-saken, men überhaupt nicht.

Alle som har sett mye film vet at det er et smart trekk å spise nøkkelen hvis du ikke vil at noen skal gå, eller åpne opp en bankboks.

Barcelona så store problemer med å komme seg gjennom sommeren med å harve vekk utgiftsposter og øke inntektene for å overbevise La Liga om «bærekraftig drift», så det har blitt litt stille rundt Lewandowski-signering de siste ukene.

LES: Kevin-Prince Boateng signerer og lover selvfølgelig å dele ut 2023 dönerkebaber

Det er likevel ingen tvil om at 33-åringen sterkt og inderlig ønsker å avslutte Bayern-oppholdet ett år før tiden. Det er heller ingen tvil om at Lewandowski ønsker at neste sesong spilles for Barcelona.

Så hva skjer Kahn, etter Lewandowskis åpenhjertige: «Noe er dødt inni meg. Jeg vil gjerne forlate Bayern får å få flere følelser tilbake i livet mitt»?

Bayern-bossen fikk selvfølgelig spørsmålet da han skulle skryte av Sadio Mané-signeringen.

-Når det kommer til Lewandowski, er det ikke mye som har endret seg. Han er fortsatt under kontrakt til 2023. Her i Bayern ser vi nå frem til den første treningsdagen med Robert, sier Kahn på pressemøtet.

Les: Liverpool har funnet en perfekt løsning på sitt midtbaneproblem, men Klopp er usikker

Liverpool slapp Sadio Mané fordi han ba klubben om det. Bayern München profiterte stort på Liverpools respekt for spillerens ønsker. Når det gjelder Lewandowski, som har levert 344 scoringer på 374 og trygler om å bli solgt, det er en annen historie for Oliver Kahn.

Dette begynner veldig å minne om Harry Kane-saken forrige sommer, og vi vet hvordan det endte for spilleren som ba om forståelse for ønsket om exit.