Et nært og følelsesladet øyeblikk mellom Vinícius Júnior og Karim Benzema

Tilbudet som Paris Saint-Germain svært offentlig har gitt til Real Madrid sin kommende superstjerne Vinícius Júnior rett etter La Liga gikk til rettslige skritt for å få stanset forlengelsen av kontrakten til Kylian Mbappe og Erling Braut Haalands overgang til Manchester City, kan være en ikke kødd med oss melding til president Florentino Pérez.

21 år gamle Vinicius har som de fleste andre brasilianere et mye lengre navn, Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior har mottatt et tilbud på 40 millioner euro i årslønn noe som tilsvarer omtrent 400 millioner kroner. – Selv om det skal naturlig nok a vært svært fristende og selvfølgelig spennende å spille for et så stjernespekket lag som Paris Saint-Germain skal venstrevingen ha følt seg som en brikke i en maktkamp (pissekonkurranse) mellom Real Madrid president Florentino Perez og PSG eier og president Nasser Al-Khelaïfi.

Les: Stortalent var på vei til Manchester United helt til Patrick Vieira ringte

Daily Mail melder at Vinicius skal ha et ønske om å bli i kongens klubb. – Det pågår akkurat nå reforhandlinger av han kontrakt, pr i dag har han en lønn på 10 millioner euro i året og en avtale frem til sommeren 2024. På svar på spørsmål fra presse om fremtiden hadde Vinicius følgende kommentar «Jeg ønsker å bli i den største klubben i verden».

Real Madrid er regjerende La Liga og Champions League mestre, mye takket Vinicius som om noen dager trolig har doblet sin lønn uten å måtte pakke kofferten.

Les: Mané-signeringen endrer absolutt ingenting for Lewandowski