Dean Henderson og hans favoritt manager Ole Gunnar Solskjær

Det er ikke 100% avgjort at Dean Henderson forlater Old Trafford denne sommeren, men det vil overraske stort om den 27 år gamle keeperen velger å vente en sesong til på at David de Gea skal fjernes fra keepertronen i Manchester United.

Nyopprykkede Nottingham Forest forhandler akkurat med Manchester United om en låneavtale med kjøpsopsjon. Dean Henderson som har ambisjon om å bytte plass med Arsenal-keeper Aaron Ramsdale på det engelske landslaget vil heller være godt synlig i Premier League eller gå til en av klubbene i Italia og Spania som også har vist interesse.

Totalt har Dean Henderson spilt 29 kamper i United-trøya. Hans nåværende kontrakt varer til juni 2025. – Ole Gunnar Solskjær var Dean Henderson sin favoritt manager. I sin tid var den norske manageren verdens beste avslutter, tips om hva som gjør det vanskelig for en målscorer var uvurderlig for Hendersons utvikling.

LES: Alt stemmer: Arsenal henter Mikel Artetas favoritt hos Barcelona

Nottingham Forest keeper amerikanske Ethan Horvath har kommet med et ultimatum til boss Steve Cooper om mer spilletid. – Han ser frem mot VM i Qatar og vil ikke sitte på benken. – Regner med at samtalene med Dean Henderson er svar godt nok!.

Manchester United er i følge BBC i samtaler med Watford om å signere Daniel Bachmann som Uniteds nye reservekeeper. Manchester United skal ha forsøkt seg på en låneavtale, men Watford er ute etter en permanent avtale.

LES: BBC: Everton klar for å utnytte nok en mulighet i London

27-åringen har vært Watford-spiller siden 2017. Totalt har det blitt 41 kamper for klubben.

Bachmann skal være en av flere alternativer United ser på i jakten på en erstatter for Dean Henderson.