Har tidligere sagt at hjertet banker for Inter. (foto: chelsea, twitter)

Antonio Conte reddet Lukaku fra glemselen hos Manchester United. Inter Milan-manageren sørget for at belgieren kom i sitt livs beste form, og fikk som takk 64 scoringer tilbake på 95 kamper – og serietittel. Så forsvant Conte, og den kaotiske Lukaku-overgangen til Chelsea satte Inter-supporterne slukøret tilbake. Nå går Lukaku ut og beklager.

Hos Chelsea startet det bra, men 7 scoringer på 18 kamper og fem kampers fravær med skade (i tillegg til korona-fraværet), er langt fra versjonen Lukaku var i Milano.

Les: Ousmane Dembélé kjøpt for 1,4 milliarder reiser gratis videre

Nå skjønner vi at den raske exiten fra klubben som hadde gitt ham en ny start har satt sine spor.

-Måten jeg forlot Inter på og kommuniserte med Inter-fansen… Jeg er irritert over det.. Jeg ønsker virkelig å unnskylde til Inter-fansen, fordi jeg synes ikke jeg skulle ha forlatt Inter på den måten jeg gjorde. Jeg skulle ha pratet med dere først, spesielt etter alt dere gjorde for meg, familien min, min mor og sønn…, sier Lukaku til Sky Sports.

Conte and Lukaku unplugged. (foto: inter, twitter)

-Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg kommer tilbake til Inter, og ikke bare på slutten av karrieren min, men mens jeg fortsatt er god nok til å vinne flere trofeer, kommer det fra en angrende Lukaku.

Les: ESPN: Morata hentes inn til sin tidligere erkerival

Chelsea sliter om dagen, Lukaku er langt fra toppform, mens Inter Milan cruiser videre på toppen av Serie A. Aner vi en dose «hjemmelengsel» hos belgieren?