Slipper å la seg forstyrre av av noen milliarder i underskudd...

Chelsea planlegger å signere tre nye forsvarsspillere i januar – Ettersom manager Thomas Tuchel og direktør Marina Granovskaia ønsker å ha mer å spille på. – The Blues går inn i neste år i god flyt og ligger godt an fire ulike konkurranser.

Chelsea ligger på andreplass i Premier League, men det begynner å bli veldig langt opp til serieleder Manchester City. 5.Januar tar de imot Tottenham til første semifinalekamp i Engelske ligacup og tre dager senere tar de imot Chesterfield i tredje runde av FA Cupen. – Vi må vente helt til slutten av februar (22.02) før Chelsea tar imot Lille i første åttendedelsfinale i Champions League.

Selv om The Blues går inn i 2022 med vind i seilene er ikke alt fryd og gammen. Tidenes dyreste Chelsea spiller Romelu Lukaku er ikke happy og ønsker seg en retur til Inter Milan.- Til Sky Sports i Italia hadde han følgende å si: «Fysisk har jeg det bra, men jeg er ikke fornøyd med situasjonen i Chelsea»

Les: Tabbe! Betalte Manchester City 560 millioner for en spiller de ikke får brukt

Dessuten er Cescar Azpilicueta, Andreas Christensen, Thiago Silva og Antonio Rudiger alle ute av kontrakt om seks måneder. Og fra 1. januar er alle fire kvalifisert til å snakke med interesserte utenlandske klubber om en flytting.

Og mens Chelsea fortsatt er sikre på å beholde Azpilicueta og Silva, er det rimelig klart at Rudiger gjør seg klar for å flytte.

For å lette på bekymringene, melder Irlands Sunday World at Granovskaia allerede jobber med tre januaravtaler.

Øverst på ønsket liste er Sevillas Jules Konde. De prøvde å lande franskmannen om sommeren, men klarte ikke å inngå en avtale med La Liga-laget.

De ønsker også å signere en ny venstreback med Ben Chilwell som sannsynligvis vil være på sidelinjen resten av sesongen.

Les: Startskuddet for Denis Zakaria jakten går om noen timer

Granovskaia vil ha forsvarsspillere
Chelsea jobber med to avtaler med Lucas Digne fra Everton som deres mål nr. 1.

Barcelonas Sergino Dest er også ønsket og med Barcelona sin økonimi skal en avtale være lett å få igjennom med klubben, så lenge amerikaneren vil. Dest som er beundret av Tuchel kan spille på begge bakspillerposisjoner.

Det vil ikke være enveistrafikk under Granovskaia i Chelsea.

Med Rudiger på vei mot utgangsdøren, vil han sannsynligvis få selskap av Ross Barkley. Midtbanespilleren ser ut til å signere på nytt med ungdomsklubben Everton.

Det kan også være en annen utgang på kortene også, med en av Callum Hudson-Odoi eller Hakim Ziyech som sannsynligvis vil dra.

Hudson-Odoi er ønsket av Lazio, mens Ziyech har beundrere i Borussia Dortmund.