Lars Arne Nilsen

En ung, spennende midtstopper med god fysikk som er trygg med ballen og har god fotballforståelse. – Dette er beskrivelsen som Aalesunds hovedtrener Lars Arne Nilsen gir sin nyervervelse på klubbens nettsider.

Aalesund er tilbake i Eliteserien etter en vellykket sesong i OBOS-Ligaen hvor de endte på andreplass og direkte opprykk. (Med seg opp fikk de seriemester HamKam og overraskelseslaget Jerv som for første gang spiser kirsebær med de store gutta)

194 centimeter høye Besim Serbecic. Stopperen, født i 1998, ankommer AaFK på en kontrakt som strekker seg til sommeren 2024. Hans nåværende kontrakt med Rosenborg varer fram til midnatt!.

Besim slutter seg til AaFK-stallen søm møtes til første økt på Color Line Stadion i midten av januar. Stopperen var ønsket med videre i RBK. Det var i tillegg interesse fra flere klubber, både norske og utenlandske. Til slutt valgte den høyreiste forsvarsspilleren tangotrøyene.

Les: Lukaku angrer skikkelig

  • Han er flink til å tre gjennom ledd og god i frispillingsfasen. Besim er i tillegg tøff i duellspillet, legger Lars Arne til. – Vi har fine referanser på ham både som spiller og type. Han er seriøs, hardtarbeidende og ambisiøs.

Bosnieren har vært RBK-spiller siden 2018 etter overgangen fra Radnik Bijeljina. Han kan vise til 10 landskamper for det bosniske U21-landslaget.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland tror Besim vil blomstre i AaFK, og er glad for å ha fått på plass en overgang klubben har jobbet med i lang tid.

Les: Manchester United får denne superhelten på billigsalg