Loris Karius

Vi har lovet oss selv at vi ikke skal nevne en viss kamp mot et lag som begynner på R og slutter med drid når vi melder om siste nytt om Loris Karius. Den tyske keeperen har hatt noen sportslig miserable år bak seg, nå fortjener den tidligere Liverpool-keeperen å starte på nytt.

Vi trodde likevel ikke vi skulle se Karius tilbake i Premier League, men 29-åringen lyktes ikke å lande en passende avtale i Bundesliga. Ifølge Sky Sports Germany, utnytter nå en Premier League-klubb posisjonen til Karius som free agent. Newcastle har hentet inn tyskeren til medisinsk sjekk og står klar for signering av en kortsiktig kontrakt.

LES: Icardi på plass – nå kjøres forhandlinger med United-legenden Juan Mata

Eddie Howe og gjengen har nemlig et problem mellom stengene som må løses kjapt. Manchester United hentet Martin Dubravka i månedsskiftet som backup for David de Gea, med Dean Henderson på utleie til Nottingham Forest. Da Karl Darlow denne uken dro på seg en ankelskade på trening som trolig holder ham ute resten av året, måtte Newcastle handle.

LES OGSÅ: Lewandowski og Haaland er på’n igjen

Nummeret til en ventende Karius ble funnet frem, nå venter signering og et mulig comeback i Premier League for den tidligere Liverpool-keeperen.