Peker ikke mot Camp Nou. (foto: arsenal, twitter)

JuveLive hevder at Juventus forbereder en direkte bytteavtale for å signere Aston Villa-midtbanespiller Douglas Luiz i januar, med Moise Kean som går den andre veien – bare dager etter at Arsenal fikk tre tilbud avvist på den brasilianske midtbanespilleren.

NÅ: Klopp blant favorittene til å få sparken

Arsenal la inn hele tre bud på den brasilianske landslagsspilleren, men alle ble bestemt avvist av Aston Villa. Det siste budet fra London var verdt 25 millioner pund. Han ble dermed værende i Villa til tross for at hans nåværende kontrakt utløper neste sommer.

(c) Bilde: FIFA: Juventus vil sende Moise Kean til Premier League

Interessen for Luiz kommer ikke til å bli mindre i januar, gitt hans kontraktssituasjon. Villa risikerer å miste spilleren uten å få betalt, men nå har de en sjanse til en bytteavtale og få en solid forsterkning i retur.

Juventus planlegger å. signere Luiz i januar. Til gjengjeld får Aston Villa Kean i retur. Kean er fortsatt en Everton-spiller, men Juventus vil gjøre overgangen permanent for å inkluderte ham i en Luiz-avtale.

SISTE: Grønt lys for Costa!

Juve må bruke 27 millioner pund for å gjøre Keans lån permanent. Han er inne i det andre året av en toårig låneavtale fra Everton. Å signere ham permanent og deretter bruke ham for å få Luiz er en avtale Juventus vil prøve seg på i januar.

Men vi tipper at Arteta og Arsenal også vil ha et ord med i laget her.