Belotti med feiringen vi aldri helt har skjønt. (foto: roma, twitter)

Da Juventus hadde gått til 1-0 ledelse etter knappe to minutter, bygde det seg opp en portugisisk storm som åpnet seg mot Roma-spillerne i pausen. Mourinho fortalte etter kampen at han hadde sagt han skammet seg over spillet den første omgangen, der det var et under at rivalen ikke ledet mer. Utblåsingen må ha hjulpet, for tjue minutter før slutt kom utligningen fra Tammy Abraham. Et sterkt poeng til Roma, dagen etter er spilleren på plass som skal avgjøre kamper som denne.

Andrea Belotti var forrige sommer linket til Premier League, men det endte med at 28-åringen spilte ut kontrakten hos Torino og sto fritt til å velge som free agent i sommer. 113 scoringer på 251 kamper for en klubb som har holdt seg i respektfull avstand fra toppen av Serie A er mildt sagt imponerende.

LES: Rangnick var grunnen til at Chelsea ikke signerte Cristiano Ronaldo

Nå skal senterforwarden med 44 landskamper for Italia (12 scoringer) gjøre nytte for seg hos Mourinho. Kamper som lørdagens mot Juventus er nettopp der en spiller som Belotti skal utnyttes.

LES: Pique fikk beskjed allerede i mai – nå kommer det

En sterk signering av Mourinho. Vi gratulerer!