Har faktisk kommet hjem. (foto: ronaldo, twitter)

Chelsea var blant de fremste som signerte Cristiano Ronaldo i sommer, men manager Thomas Tuchel valgte å sette ned foten. Den portugisiske superstjernen er ivrig etter å forlate Manchester United med manglende Champions League kvalifisering som offisiell hovedgrunn.

Flere klubber har valgt å gå offentlig ut med informasjon om at de ikke har tenkt til å by på Ronaldo etter de har fått besøk av agent Jorge Mendes, på nei takk lista finner du blant andre Bayern München og Borussia Dortmund.

Les: Sky Sports: Det har løst seg i Amsterdam!

Chelsea var aktuell, såpass at klubben startet undersøkelser. Manager Thomas Tuchel tok kontakt med sin gode venn Ralf Rangnick som var ferdig med oppdraget hos Manchester United og var fullt i gang med oppdaget som landslagssjef for Østerrike. – Det viser seg imidlertid at Tuchel bestemte seg mot å signere Ronaldo etter å ha snakket Ralf Rangnick.

Ifølge Times var den nye Chelsea-eieren Todd Boehly opptatt av å signere Ronaldo og så på ham som den ideelle spilleren til å lede deres angrep. Likevel tok Tuchel, som var nær venn med Rangnick, hans råd om at han ikke ville passe inn i Chelseas oppsett på grunn av hans manglende interesse i å presse motstanden.

Den nye United-treneren Erik ten Hag på at han ønsker å beholde Ronaldo i klubben denne sesongen.

LES: To norske spillere troner øverst i de beste klubbene i Premier League!