Foto: AaFK: Tor Erik Larsen

Aalesund har testet sin ny signerte keeper 23 år gamle Tor Erik Larsen siden oppkjøringen startet, han imponerte såpass i treningskamper og på trening at klubben har gitt den lokale keeperen en kontakt på to år. Larsen tok en uvanlig vei til spill i Eliteserien, han kommer fra universitetsfotball i USA.

Det er utrolig stort for meg. Å få spille for AaFK har vært en stor drøm helt siden pappa tok meg med på kamp for første gang som liten gutt på Kråmyra, sier Larsen til Aafk sine sider.

  • Mer moden
    AaFK er imponert over utviklingen til 23-åringen fra Spjelkavik, og mener at han er et eksempel på at mye og hardt arbeid over lang tid betaler seg.
  • Les: Manchester United har brukt mest penger i Europa
  • Tor Erik har gitt et veldig godt inntrykk på trening og i kamp i perioden han har trent med oss. Han er en lokal keeper som har gått en annen vei enn de aller fleste. Han har jobbet hardt over lang tid og vist at dette er noe han virkelig har lyst til. Med denne innstillingen er vi helt sikker på at Tor Erik vil ta nye steg som keeper de kommende årene, og slik sett var det veldig naturlig å tilby han en kontrakt, sier sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland.
  • Han er en keeper vi har kjent til i flere år. Han kom fra Spjelkavik til vår utviklingsavdeling for noen år siden. Siden dro han tilbake og spilte seniorfotball der før han flyttet til USA for studier og collegefotball. I 2017 var han med vårt A-lag på treningsleir til Spania. Tor Erik har tydelig vokst som keeper de siste åra. Han har hatt fin utvikling og blitt mer moden som keeper. Vi ser frem til å ha han hos oss de to neste åra, sier keepertrener Frank Mathiesen.

Les på Popidol: Cristiano Ronaldo først med 400 millioner følgere