Valverde med primalskrik. (foto: real, twitter)

Samtlige La Liga-kamper i september spilt, da er det tid for den prestisjefylte kåringen av månedens spiller. Xavi og Barcelona har hamstret stjerner på overgangsmarkedet, der Robert Lewandowski har akklimatisert seg perfekt til spansk fotball med 8 scoringer på 6 La Liga-kamper. I september holdt det likevel ikke mot Carlo Ancelottis nye favoritt på midtbanen.

Real Madrid står med perfekte 18 poeng etter seks kamper, Federico Valverde har vært outstanding, scoret to og serverte én assists i løpet av tre kamper denne måneden. 24-åringen var i de siste ukene av overgangsvinduet også sterkt ønsket i Premier League.

LES: Skal kjøpe Barcelonas byrival

Liverpool kjente skadene på midtbanen kom til å skape problemer utover sesongen, ifølge spanske AS kom Liverpool med et bud på ville 100 millioner euro for å slippe Valverde før markedslukking. Real Madrid hadde ingen planer om å slippe Ancelottis nye favoritt, nå kom en del-bekreftelse på at de gjorde rett.

Valverde ble denne uken kåret til Månedens Spiller i La Liga foran Dani Parejo, Lewandowski, Samu Castillejo, Luis Felipe, Brais Mendez og Nico Williams.

Real Madrid har ingen grunn til å bekymre seg for etterveksten den dagen (vi tror det ikke før vi får se det) Modric og Kroos gir seg i Real-drakta.

Månedens Spiller-prisen til Valverde er også en bekreftelse på at det ikke er noe å klage på teften til Liverpool-gjengen.