(c) Bilde: LiverpoolFC: Mohamed Salah

Klopp trenger en ny spiller inn denne uka.

Liverpool skal undersøke mulighetene for å signere midtbanespiller Leandro Paredes fra PSG. Argentineren har tidligere uttalt hvor mye han elsket å spille med Mo Salah.

Keita er inne i det siste året av kontrakten sin i Liverpool – med interesse fra Borussia Dortmund. Mandag kveld var han noe overraskende skadet igjen, og gikk glipp 2-1-tapet på Old Trafford.

LES: Dortmund ønsker Liverpool-spiller

Liverpool ble tvunget til å spille med en nykomponert midtbane med James Milner, Jordan Henderson og Harvey Elliott. Fabinho ble benken, mens Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones og Keita alle er skadet.

Flere medier hevder at de røde nå vurderer Paredes, Juventus og Roma har også vist interesse for 28-åringen. Den franske storklubben skal også er være åpen for å låne ut Paredes, som spilte sammen med Salah i Roma.

I et intervju i 2017 mens han var i Roma med Salah, sa Paredes at han elsket å spille med egypteren.

«Han er en herlig fyr, veldig avslappet. Han er veldig stille – han snakker mindre enn meg. Som spiller vet vi alle hvor viktig han er for oss, og vi må få mest mulig ut av ham, sa Paredes for fem år siden, sitert av KingFut.

LES: Manchester United-legende vil redde karrieren til fallen stjerne

«Han er muligens spilleren jeg ser etter å finne mer enn noen annen. Fordi han alltid er ute etter å komme inn bak forsvarerne.» fortsatte Paredes om Salah.

Paredes kan være den midtbanespilleren Liverpool mangler for øyeblikket. En spiller som kan gjøre Fabinho-rollen, men også kan spille foran ham. I en lignende posisjons som Henderson og Thiago.

Hos PSG har han stort sett vært en defensiv midtbanespiller. Han har kun scoret tre mål på 117 liga- og cupkamper for de franske mesterne. Men han viste seg fra en annen side da har spilte i Zenit, med 26 mål på 61 kamper. Parades har 44 kamper for Argentina.