Husker også kanonskuddet hans på Anfield. (foto: liverpool, twitter)

Manchester United vil, skal og må signere Frenkie de Jong. Den tidligere Ajax-spilleren har alt Erik ten Hag ønsker i en sentral midtbanespiller og er kanskje den viktigste brikken for den nye United-manageren. Da forenkler det ikke situasjonen for klubben at Chelsea, Bayern München – og nå Liverpool – gjør alt for å nekte Manchester United spilleren.

Frenkie de Jong er lite tent på en sesong utenfor Champions League, Chelsea har utnyttet dette, og har tidligere i sommer vært sterkt linket til nederlenderen. Likevel, uten å lykkes. Manchester United står fortsatt som favoritt til å signere 25-åringen, der klubben ifølge ulike engelske medier skal være trygge på at de lander det før overgangsvinduet lukker.

LES: Alexander Isak klar for Premier League

Ifølge spanske Marca, som følger Barcelona tett, er også Bayern München med i de siste rundene. Bundesliga-giganten har også tilbudt en interessant pakke til den nederlandske landslagsspilleren.

Om ikke det var nok konkurranse for United, ifølge Forbes har Liverpool etter tre Premier League-kamper uten seier og en haug med skader, sett de Jong som en løsning på problemet.

Forbes hevder The Reds nå har lagt inn et bud på 53 millioner pund (som kan stige til 60 millioner pund). Manchester United tok tre poeng og den prestisjefylte seieren på Old Trafford, nå akter Liverpool å snappe til seg Erik ten Hags utvalgte. Vi kjenner det kan bli noen interessante siste dager av overgangsmarkedet.

For Liverpool kan Frenkie de Jong være del av løsningen.

LES OGSÅ: Nottingham Forest enig med fransk verdensmester