Vi gleder oss! (foto: real sociedad, twitter)

Real Sociedad har i lengre tid vurdert å cashe inn på sin svenske stjerne, ifølge Goal er La Liga-klubben nå enig om 22-åringens overgang til Premier League.

Det engelske medier can confirm at Newcastles bud på 59 millioner pund er akseptert av Real Sociedad. I tillegg har Premier League-klubben lagt inn en post i kontrakten der Sociedad får 10 prosent av fremtidige salgsinntekter for Isak.

LES: Marca: 100 millioner skiller Manchester United fra en ny og overraskende signering

Eddie Howe har jaktet en spiss gjennom sommeren og har gått glipp av flere spillere, inkludert den franske spissen Huge Ekitike, mens de også har vært sterkt linket til Watfords Joao Pedro.

Isak har scoret 44 mål på 132 kamper for Real Sociedad etter at han kom fra Borussia Dortmund i 2019.

Howes side har jaget Isak hele sommeren og ser nå ut til å legge til spissen, som har ni mål på 37 landskamper for Sverige. 22-åringen vil i tillegg til Callum Wilson og Chris Wood være være spissene som skal score målene på St James’ Park denne sesongen.

LES: Måtte gi slipp på Casemiro, men 900 millioner holdt ikke for Real Madrids nye stjerne

Newcastle har begynt sesongen bra og har fem poeng på tre kamper etter seier mot Nottingham Forest og uavgjort mot Man City og Brighton. Vi gleder oss stort til å se den tidligere lagkameraten til Martin Ødegaard også få teste seg i verdens tøffeste liga.