Vi har sett de før, absolutt alt kan endre seg de siste dagene før lukking. (foto: de jong, twitter)

Da Casemiro i løpet av en ukes tid gikk fra å være linket til Old Trafford til å signere for de røde, gikk det i et tempo vi nesten ikke trodde var mulig for Manchester United. Denne våren og sommeren har vi med lidelse sett på hvordan klubben jobber knallhardt for å signere toppmålene til ten Hag uten å lykkes. Utfordringen til en av verdens største klubber er selvfølgelig at klubbene som selger vet United både har penger og er smådesperate, noe som kan bringe forhandlingene helt inn til Deadline Day.

Med Casemiro på plass i Premier League har Manchester United skaffet seg den defensive motoren med et vanvittig skudd når han bestemmer seg for det, nå mangler den sentrale midtbanespilleren som kan gi United ten Hag-fotballen manageren vet vil gi resultater. Frenkie de Jong er og blir spillertypen ten Hag søker, de siste ukene har det gradvis kommet nærmere en overgang i takt med at budet til Manchester United nærmer seg milliarden.

Vi hadde så smått begynt å glede oss til se Manchester United få på plass signaturen til nederlenderen, men ifølge Mundo Deportivo har en annen gigant tenkt å utnytte Premier League-klubbens treghet.

LeoVegas: Sjekk boosted odds til ukas kamper

Bayern München hentet tidligere i sommer Matthijs de Ligt, kompisen til de Jong, som sammen spilte Ajax til en umulig semifinale i Champions League, 2018/19-sesongen. Mundo Deportivo hevder Bundesliga-giganten nå jobber for å gi Barcelona muligheten til å fjerne de Jong fra lønnsbudsjettet. Ifølge det spanske mediet er Bayern åpne for å leie de Jong med kjøpsopsjon. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 3.75 til Barcelona-Real Valladolid

Nederlenderen har tidligere nektet å forlate Barcelona, spesielt ikke for europaligaspill, Bayern München har en solid pakke å tilby 25-åringen. For mens United kan tilby tidligere mentor ten Hag og en grisete høy ukelønn, har Bayern Champions League-billett, er CL-mester for noen sesong siden, har nesten garanti om ligatittel, pluss kompisen de Ligt i troppen.

Manchester United har all grunn til å frykte dette fremstøtet til Bayern.