Marcus Edward

Slik det ser ut nå har de nye sjefene på Anfeld tenk å tømme den portugisiske storklubben Sporting Lisboa for resurser. – Det er forsatt usikkert om de får ristet løs suksessmanager Ruben Amorim. Han er regnes å være den den utvalgte til å etterfølge Jürgen Klopp i Liverpool etter tyskerens forestående exit.

Michael Edwards som er tilbake på Anfield som sportsdirektør for Fenway Sports Group ansatte i slutten av mars Richard Hughes som sportsdirektør for Liverpool. – Han kom senest fra samme jobb i Bournemouth.

Football Insider melder at Liverpool forbereder seg på å signere spiss Marcus Edwards og midtstopper Goncalo Inacio fra Sporting denne sommeren. Det skal være uvavhengig av om de får til en avtale med Ruben Amorim.

Les: Agenter skuffet inn 2,3 milliarder fra tre Premier League-klubber

Noen skriver at Sporting krever 15 millioner euro for å slippe Ruben Amorim, mens andre mener at det er20 millioner euro som er summen.

Inacio har blomstret opp til en stjerne i den portugisiske ligaen og har blitt notert for seks kamper for det portugisiske landslaget.

Edwards, som forlot Tottenham for Sporting, har også gjort seg bemerket på kontinentet. Engelskmannen har blitt kreditert med seks mål og åtte assist på 41 kamper denne sesongen.

LES: Ole Gunnar Solskjær er «helt ut av det blå» odds-favoritt