Wayne Rooney har fortsatt VIP-kort på Old Trafford (foto: Manchester United,)

30 scoringer, signering av ny kontrakt, en av klubbens bes betalte. Dette var Marcus Rashfords jubelselsesong. Som for utstående har gått over i en uforklarlig «dritt-sesong». Wayne Rooney, en av Manchester Uniteds største spisslegendener, kommer med et overraskende kommentar om Rashford.

26-åringen har denne sesongen vært linket til PSG og andre beilere, selv gjentar Rashford at fokuset er og blir på Man United, klubben i hans hjerte. Wayne Rooney mener det er et alternativ å gi slipp på planen om å være en one-club player.

LES: Ten Hag hadde en solid plan som ikke skulle feile

-Han har hatt en veldig vanskelig sesong. Vi vet alle at han har evnen og fått alle egenskapene til å være en toppspiller i verdensklasse, begynner Rooney til Premier League Productions.


-Det er det som er frustrerende. Forrige sesong gikk han og scoret mange mål. Men denne sesongen har han ikke startet. Han ser ikke glad ut når han spiller. Du lurer på om hans beste alternativ er å flytte fra klubben og få en ny start?, fortsetter Rooney.

Virker som beste alternativ kan være å forlate Manchester United.

Før Rooney forter seg å legge til: -Men han er en Manchester-gutt.

ENGELSKE KLUBBER: Døra åpen for United-signeringen det aldri ble noe av forrige sommer

Wayne Rooney har befunnet seg på toppen og bunnen av noen gigantiske bølgedaler, når han forsiktig ymter frempå at det er omgivelsene i Manchester United som kan holde Rashford tilbake, da sier det mye om situasjonen.

Alt du trenger å vite: Bournemouth – Manchester United