Ole Gunnar Solskjær, alltid med smilet på lur.

Det er to og et halvt år siden Ole Gunnar Solskjær fikk sparken fra Manchester United. Det var 4-1-tap mot Watford på Vicarage Road i november som gjorde at Glazer-familien fikk nok.

Det har vært en rekke jobbtilbud siden de, men ingen som har passet helt.

Les: Har svidd av 1 milliard på agenter

Med første øyekast er ikke nødvendigvis landslagssjef for Republikken Irland det vi ser for oss for Solskjær, men hvorfor ikke! Jobben har vært ledig siden Stephen Kenny ble sparket i november.

Det er en av Solskjærs tidligere Manchester United-lagkamerater, John O’Shea som midlertidig har tømmene.

United-ikonene Steve Bruce og Roy Keane har vært på toppen av bookmakernes odds i flere uker – men Solskjær har faktisk dukket opp fra ingensteds for å lede dagens odds.

Les på F7: Det som var en av verdens beste spisser – degradert til ving

Det sier Betfair, som har priset nordmannen til 3/10 for å ta lederrollen for Irland.

Han var tidligere tilgjengelig til oddsen 80/1, noe som betyr at det har vært et seismisk skifte i sannsynligheten for 51-åringen. Årsaken til dette skiftet er uklart, uten indikasjoner på at Solskjær har hatt samtaler med FAI.- Et rykte som har dukket opp for noen minutter siden er at det er John O’Shea som har anbefalt Ole Gunnar Solskjær.


Imidlertid har navnet hans blitt nevnt blant Irlands tilhengere som en av deres foretrukne kandidater til å ta rollen.

Da han snakket på The Overlap’s Stick to Football om hans fremtidige lederutsikter forrige måned, forklarte Solskjær: «Jeg har noen få tilbud, men jeg er ikke klar.

«Det må være et sted jeg kan være meg selv, ikke som noen dikterer, ‘Du må gjøre dette, du må gjøre det’.

«Når du har vært i United og styrt dem, lærer du noen ting, og du vil gjøre det på din måte neste gang.

«Jeg elsker England og Premier League. Selv Championship føles sterkere enn noen gang. Men jeg føler meg ikke bundet til England.

«Kanskje en annen utfordring hvor jeg trenger å oppleve en ny kultur og lære et nytt språk. DNAet og identiteten til klubben er viktig, en klubb hvor jeg kan være den beste jeg. Det må være en match.»