Vi klarer ikke helt å venne oss til å se mester Klopp prate om europaligakamper. (foto: liverpool, twitter)

Den siste uken har Jamal Musialas navn blitt linket til Liverpool. 20-åringen har 134 Bayern-kamper i beina, debuten for Die Mannschaft kom allerede i 2021. Rapporter fra Tyskland signaliserer at noe kan være på gang, der forhandlinger om kontraktsforlengelse med Bayern fortsatt ikke har begynt. For Liverpool-ekspert Neil Jones vil Liverpool uansett slite med å hente Musiala til Anfield hvis anledningen byr seg.

-Jeg tror ikke det er en klubb i Europa som ikke vil like Jamal Musiala i troppen sin, og Liverpool er ikke annerledes. Men å beundre en spiller og signere ham er to forskjellige ting, som bevist av de rødes manglende evne til å lande Jude Bellingham,» skriver Jones ifølge Caughtoffside.

LES: Tidligere Liverpool-spiller måtte rives løs fra slåsskamp med hovedtreneren

-Musiala, tror jeg, er på samme nivå som Bellingham, og som sådan ville det være veldig tøft for de røde å signere, både når det gjelder den nødvendige økonomien og konkurransen de vil møte. Kontraktsituasjonen hans i Bayern München er en som vil bli overvåket, men jeg forventer at Bayern vil gå all in i forsøket på å beholde ham. Han er juvelen i kronen sammen med Harry Kane, og Bayern har ikke en tendens til å miste slike spillere uten kamp, fortsetter Jones.


-Liverpool har selvfølgelig allerede tatt betydelige skritt i å overhale midtbanen deres, og spesielt mulighetene for angrep på midtbanen. Szoboszlai og Gravenberch er langsiktige spillere, det beste er å komme fra Mac Allister, som godt kan være bedre i en mer avansert rolle, mens utviklingen av Elliott og Jones gir Klopp ytterligere to potensielle fremtidens stjerner. Musiala, selvfølgelig, er akkurat det også, men selv om jeg ville elske å se ham på Anfield på et tidspunkt, vil jeg si at en avtale akkurat nå ville være veldig vanskelig for Liverpool å få til, avslutter Liverpool-eksperten.

LES OGSÅ: Michail Antonio og Callum Wilson klar til å rope «skandale!» hvis Messi vinner Ballon d’Or