Sakho slipper å møte opp på trening neste uke. (foto: sakho, twitter)

2013 signerte Liverpool PSG-spilleren Mamadou Sakho for 18 millioner pund. Debutsesongen var preget av skade og bare 19 kamper på banen, men Sakho spilte likevel en viktig rolle i Liverpools overaskende kamp om Premier league-tittelen som endte med andreplass. Den franske midtstopperen spilte til sammen 80 kamper i den røde drakta før det bar på utleie til Crystal i 2017, så permanent overgang. For tiden spiller 33-åringen for franske Montpellier, men dette kan nå en rask slutt.

Ifølge L’Ëquipe endte Sakho i slagsmål med Montpellier-treneren etter tirsdagens trening.

LES: Premier League-stjerner: «Skandale hvis Haaland ikke vinner Ballon d’Or!»

Den franske avisen forteller midtstopperen ikke fikk tildelt frispark i en situasjon av hovedtreneren og forlot treningsfeltet i sinne. trener Michel Der Zakarian skal senere ha skjelt ut Sakho i garderoben. Her så den tidligere Liverpool-spilleren rødt, tok tak i treneren og la ham i bakken.

Heldigvis fikk trenere og spillere gått imellom før det eskalerte ytterligere. Sakho har denne sesongen fått seks fattige minutter på banen. Kontrakten løper ut til sommeren, men 33-åringen risikerer naturlig nok å få terminert kontrakten etter slagsmålet.

Det hører med til historien at Liverpool også hadde sine ting å stri med da Sakho var i troppen.

LES: