Rodrigo De Paul leverer for Argentina

Juventus har ikke lenger noen forhåpninger eller ønsket å at den franske superstjernen Paul Pogba skal komme tilbake. – Det har vært en tragedie fra dag en etter hans retur til klubben i fjor sommer. – En nesten konstant skadesituasjon ble i høst erstattet av to positive dopingprøver.

Paul Pogba som fortsatt har kontrakt med Juventus kan utestenges opptil fire år. To år hvis han klarer å overbevise om at inntakte av et testosteronlignende stoff ikke var med overlegg.

Les: Tidligere Liverpool-spiller måtte rives løs fra slåsskamp med hovedtreneren

Uansett Juventus har gitt opp og venter på den endelige dommen for terminering av kontrakten. Den gamle dame har kommet seg igjennom den økonomiske krisen som fulgte deres juksong med regnskaper og vil bruke godt med penger for å tette igjen de åpenbare hullene i midtbanen.

Allerede er kontakt tatt med Tottenham om danske Pierre-Emile Højbjerg, et bud vil komme i januarvinduet. Hvis langt de vil strekke seg er åpent, men de er ikke alene i sin interesse.

Tuttosport melder at Juventus ønsker å signere Rodrigo De Paul også i januar. Atlético Madrid-midtbanespilleren har ikke vært en gjenganger denne sesongen og kan derfor vurdere å endre natur når overgangsvinduet åpner, til tross for at han er under kontrakt frem til juni 2026.

LES: Premier League-stjerner: «Skandale hvis Haaland ikke vinner Ballon d’Or!»

Juventus ønsker i dette tilfelle, for å ikke havne i ubalanse få De Paul på lån i januar med obligatorisk kjøpsopsjon.

Totalt har Rodrigo De Paul, som vant VM-gull med Argentina sist vinter, scoret syv mål og tolv målgivende på 93 kamper i Atlético Madrid-trøya. Tidligere har han også representert Udinese, Valencia og Racing Club.