Fikk være med på de første kampene med Ronaldo-moro. (foto: united, twitter)

Jesse Lingard. Tidligere up and coming fra akademiet, løftet for alvor frem av Jose Mourinho, matchvinner i FA Cupfinalen 2016. De siste sesongene har det vært alt annet enn en naturlig fortsettelse av de første sesongen hos United. Ute av den engelske landslagstroppen, 548 minutter på banen denne sesongen der spillerne han konkurrer med om spilletid ofte har underlevert.

Fratatt muligheten av Rangnick til å ta avskjed med supporterne i siste hjemmekamp, selv da United ledet 3-0 over Brentford med 18 minutter igjen av kampen. Det gleder oss at 29-åringen nå er i forhandlinger som faktisk kan gi ham mer enn en saftig ukelønn.

LES: Rio Ferdinand gir Haaland et umulig råd

Lingard presset på for utleie forrige vinter, hadde et ekstremt suksessfullt opphold hos David Moyes og West Ham, returnerte til Old Trafford forrige sommer og ble overtalt av Solskjær til å bli og kjempe. Mulighetene ville komme. lad. Solskjær forsvant, det samme gjorde mulighetene.

I juni spaserer den offensive midtbanespilleren ut porten som free agent etter 232 kamper med 35 scoringer og 11 assists. Ikke overraskende har Lingard vært linket til klubber også utenfor balløya, med interesse fra Roma med Mourinho, AC Milan med mentorkompis Zlatan og Juventus, men for oss er ikke en Lingard uten kamptrening klar for ny klubb, nytt system og ny liga – ennå.

Vi kjenner glede når Sky Sports melder Lingard er i forhandlinger med den ene klubben som for oss oppleves riktig hvis 29-åringen skal rekke å spille seg inn på radaren til Gareth Southgate før VM i november/desember: West Ham.

Ifølge Sky Sports er Londonklubben og Lingards representanter i gang med de innledende forhandlingene om kontrakt. David Moyes tapte europaliga-billetten på målstreken etter 3-1 skrellen mot Brighton på søndag, Jesse Lingard viste i West Ham-drakt at han tilfører klubben en ny dimensjon. 9 scoringer og 6 assist fra United-spilleren i løpet av 16 kamper, kom i tillegg til at Lingard hevet nivået på hele West Ham-angrepet.

Ble del av The Band. (foto: west ham, twitter)

Her er det ikke noe å lure på. Lingard senker lønnsforventningene, West Ham viser at de virkelig vil ha ham inn i troppen, og det beste utgangspunktet er på plass for Lingard – og Moyes – før sesongstart.

LES: Borussia Dortmund har på plass sin 4. forsterkning – før overgangsvinduet åpner

Just do it!