Gutten med utkjøpsklausulene.

En kar som får Rolex-klokker for millioner levert med limousin til sine lagkamerater siste dag før han bytter klubb for å tjene over 4 millioner i uka klarer ikke legge bort sitt ego slik tidligere Manchester United-spiller og nåværende TV-ekspert, Rio Ferdinand råder til.

Erlin Braut Haaland strutter av selvtillit og tar kontroll foran mål. Borussia Dortmund har bygget laget rundt Haaland, men nå som han kommer til Manchester City vil situasjonen være veldig annerledes. Manchester City vant akkurat Premier League og manager Pep Guardiola tenker annerledes og «mer flytende» enn Dortmund manager Edin Terzić.

Les: Real Madrid ser til England etter å ha gått glipp av Mbappe

«Undertrykke sitt ego»

Det som Rio Ferdinand peker på som et eksempel på en spiller som har hatt vanskeligheter med å legge bort ego ette overgangen til et bedre lag er den svake sesongen til Manchester City-spiller Jack Grealish. – Samme problem kan oppstå for Erling Braut Haalands ankomst til samme klubg, ifølge Daily Mail.

Grealish som kostet over en milliard kroner i overgangen fra Aston Villa og som drar inn en lønn på 3,6 millioner i uka har ikke klart å leve opp til de enorme forventningene som var knyttet til han. Pep Guardiola krav og spillestil var uvant. Derfor tror Ferdinand at Haaland må akseptere at innkjøringen til City-stilen vil ta tid.

SISTE: Sadio Mané i samtaler med ny klubb!

– Det Pep gjør i City når store spillere kommer inn, er at de får en slags tilpasningsperiode. Den er tøff.

– Den viktigste delen av dette handler om ydmykheten til de spillerne som sliter. De sutrer ikke eller lager noe bråk. Det er der Haaland må gjøre sin del av jobben hvis det ikke går den rette veien. Undertrykke egoet. Det store bildet skal ikke forstyrre lagets moral, sier Ferdinand.