Lykkeligere dager

Vi er svært overrasket hvis informasjonen det franske nettstedet Footmercato kommer med faktisk stemmer, for da går Paris Saint-germain sin sportsdirektør Leonardo imot ønskene til sin eier og president Nasser Al-Khelaïfi, fansen som mener det er bortkastede penger og manager Mauricio Pochettino som er lei av superstjerner med PMS.

Leonard har presset på og i følge nettstedet sørget for at PSG har gitt et kontraktstilbud til Paul Pogba som bare har noen få måneder igjen av sin kontrakt med Manchester United. – Det skal ha vært tapet mot Real Madrid i 8-delsfinalen i Champions League som har satt en rakett i rompa på sportsdirektøren.

Les: Ønsker comeback for Sir Alex Ferguson sin høyre hånd

Så langt har Manchester United ønsket å beholde sin franske superstjernene, Juventus ønsker å signere han, men bare hvis Paul Pogba sin agent Mino Raiola godtar lønnskutt på 50%. Real Madrid skal også ha opprettholdt en viss interesse.

Sett fra vårt ståsted tror vi dette er siste krampetrekning fra Leonardo som trolig er ute av Parc des Princes lenge før Mauricio Pochettino får sparken.

Les: Premier League-klubb etterforskes for brudd på økonomiske regler