Sven Botman

Sky Italia melder det motsatte av BBC for et par dager siden. – Den nederlandske midtstopperen var i praksis klar for engelsk fotball, det eneste som gjenstod var å finne ut av hvilken klubb han ville lande i. Manchester United stod først i køen med Liverpool og Newcastle rett bak.

Sky sitter visstnok på ny informasjon om at Sven Botman istedenfor ønsket å dra syd/øst over til Milano. AC Milan må trolig ut med minst 40 millioner euro for 23 åringen som har fått sitt definitive gjennombrudd i år.

Les: Premier League-klubb etterforskes for brudd på økonomiske regler

AC Milan vært i forhandlinger med Lille om en dobbeltavtale for Botman og midtbanespiller Renato Sanches, og Rossoneri tror nå de i hvert fall har sikret seg tjenestene til midtstopperen. Det som var utslagsgivende for Botman var sportsdirektør Paolo Maldini sine tanker om hvordan klubben skal drives.

Milan nyter en fantastisk sesong under Stefano Pioli og er for tiden øverst i Serie A med bare syv kamper igjen å spille. Botman vil sannsynligvis danne et formidabelt defensivt partnerskap med engelske Fikayo Tomori neste sesong ettersom klubben fortsetter å gå fra seier til seier med Pioli ved roret.

Les: Ønsker comeback for Sir Alex Ferguson sin høyre hånd