Bild som vanligvis har rett i det meste (Vi i Sporten fulgte opp) meldte nylig at Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick ville få en bonus på ti millioner pund, drøyt 120 millioner kroner, dersom han klarte å rekruttere Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund.

Ralf Rangnick overrasker oss med å være både lattermild og underholdene noe du selv kan se lenger ned i artikkelen. – På fredagens pressekonferanse, da Rangnick møtte pressen for første gang som United-manager, hadde han muligheten til å svare på historien i Bild noe han gjorde på glimrende vis.

Les: Liverpool og Tottenham får en «førstemann til mølla rabatt» på 400 millioner kroner

  • «10 millioner pund for Erling Haaland, 10 millioner pund for Kylian Mbappé, 10 millioner pund for Robert Lewandowski og 10 millioner pund for Joshua Kimmich…, «lo Rangnick mens han lot som han bladde i notatene.

«Det er tull, selvfølgelig. Det er ingen slik klausul i kontrakten min. Det er ingen logikk i å spekulere om nye spillere. Erling Haaland er en fantastisk spiss, det vet jeg best selv fordi jeg jobbet med folkene i RB Salzburg på den tiden»

Rangnick leder United i deres første kamp når de tar imot Crystal Palace hjemme på Old Trafford søndag. Den tyske 63-åringen blir manager resten av sesongen og går deretter over til en toårig konsulentrolle.

Les: Lillestrøm henter Sogndals kvasseste angrepsvåpen