Den franske superstjernen jobbet beinhardt med å få Neymar ut etter han forlenget med Paris Saint-Germain i sommer. Klubben skal ha gitt han mer makt over det sportslige uten at det så langt har ført til at Kylian Mbappe har fått igjennom noen av sine forslag.

Paris Saint-Germain har allerede et vanvittig stjernegalleri, spesielt i angrep, likevel vil manager Christophe Galtier hente inn en ny spiss som makker til 23 år gamle Kylian Mbappé.

SISTE: Tilbyr Lionel Messi en kontrakt som Barcelona ikke kan matche

Tuttosport melder de har sett seg ut mannen som førte Lille til en sensasjonell Ligue 1-triumf for halvannet år og som var en Serbias målscorere mot Norge nylig, nemlig den 22 år gamle Juventus-spissen Dusan Vlahovic.

Det er bare ni måneder siden Vlahovic kom til Juve fra Fiorentina, etter lange spekulasjoner om en overgang. Han skrev under på en 4,5 år lang avtale i torinoklubben da.

Det skal være minimale sjanser for at Serie A-giganten går med på et Vlahovic-salg i januarvinduet, og PSG må trolig betale særdeles dyrt hvis de skal få ønsket sitt oppfylt. – Trolig over en milliard, men hva gjør man ikke for en primadonna.

Etter en god start for serberen sist vår, har Juventus levert skuffende resultater så langt i sesongen.

Det er bare blitt to trepoengere på sju forsøk, men Vlahovic har stått for fire av klubbens ni scoringer så langt.

SISTE: Chelsea har et trumfkort i kampen om toppscorer