(foto: liverpool, twitter)

Darwin Nunez har slitt med spilletid siden han ble utvist under Liverpools uavgjort mot Crystal Palace på Anfield i august.

Jurgen Klopp har avslørt at de har hatt lange samtaler med Darwin Nunez – men Liverpool stresser ikke med spissens startvansker på Anfield.

Nunez har bare startet tre kamper etter overgangsrekorden fra Benfica i sommer, og fikk bare noen minutters spilletid som innbytter i Liverpools 3-3-kamp hjemme mot Brighton på lørdag.

Tynn forklaring fra Ten Hag: Derfor ble Ronaldo værende på benken

Landslagsspilleren fra Uruguay fikk tre kampers suspensjon etter hans røde kort mot Crystal Palace i hans første kamp på Anfield i august og har ikke scoret siden åpningskampen mot Fulham.

Etter å ha kommet inn fra benken mot Napoli og Ajax, håper Nunez å få sin første Champions League-start for sesongen når Rangers kommer på besøk tirsdag kveld.

Men Klopp sier at 23-åringen ikke må være bekymret over mangelen på minutter, og oppgir lagets dårlige form som en av grunnene til at spissen ennå ikke har fått den starten de ønsket.

Nunez har nylig vært på kontoret til Klopp for en lang prat. Photos by Andrew Powell, LFC

“He’s good,” sa tyskeren mandag.

«Selvfølgelig tilpasser han seg fortsatt, som nye spillere alltid gjør. Nye spillere kommer inn og alle snakker om dem og vil at de skal levere umiddelbart, det skjer fra tid til annen og noen ganger ikke.

SISTE: Interesse fra Spania for Manchester United-spiss

«Så sent som i går hadde vi en lang prat med Pep Lijnders fordi min portugisiske fortsatt ikke har blitt bedre. Vi fortalte ham at vi er veldig rolige. Det er veldig viktig i vår situasjon at han ikke bekymrer seg eller noe.»

«Jeg vet at folk diskuterer situasjonen. Selvfølgelig hjalp ikke det røde kortet ham, det er klart. Men det er stort sett alt.

– Laget flyr ikke, og det gjør det ikke lettere for en spiss, spesielt ikke for en avslutter. Det er ikke det at vi ikke skaper sjanser, men det er ikke slik at alt klikker og vi setter inn en spiller så løser alt seg. Slik er situasjonen nå. Det er alt.»

Nunez var på benken mot Brighton til tross for at han scoret for Uruguay i deres 2-0 seier over Canada forrige uke.

Og Klopp sa videre:

«Hvorfor han ikke startet kampen i helgen, han kom tilbake fra landskampene og hadde et hamstringproblem, og når du får denne informasjonen fra den medisinsk avdelingen gir det deg en ide om hvor mye han kan spille, og du starter ikke med noen som bare har lov til å spille 20 minutter eller 15.»