Hyller seg selv. (foto: psg, twitter)

Kylian Mbappe er en bemerkelsesverdig spiller som på den ene siden er briljant med 227 mål og 99 assists på 275 kamper, men på den andre siden virker konstant misfornøyd med tilværelsen. 24 åringen har fortsatt sin mor som agent, hun passer på at milliardene strømmer inn.

Det holdt på å krasje fullstendig med den franske storklubben Paris Saint-Germain i sommer da han annonserte at han ikke kom til å være lojal og signere på den avtalte forlengelsen fra neste sommer, men samtidig også kreve en lojalitetsbonus på nesten en milliard.

Les: Alle var enige, men Ruben Neves hadde ikke lyst likevel

Hva som skjer nå er det faktisk ingen som vet. – Interessen for å få svar har ikke blitt mindre etter at Real Madrid, som har forsøkt å sikre seg Kylian Mbappe i åresvis nå har gitt opp. Kostnaden sammen med at det er vanskelig å stole på Mbappe og hans mor gjør at de heller bruker pengene på noen andre.

På landslagssamling for Frankrike dykket det til stadighet opp spørsmål om fremtiden i Paris Saint-Germain, noe Kylian Mbappe ikke ville snakke om.

Angriperen har representert de franske gigantene siden 2017, og signerte først på lån fra Monaco før han fortsatte med et legendarisk opphold på Parc des Princes.

Bemerkelsesverdige 227 mål og 99 assists har kommet fra 275 kamper i alle konkurranser, og PSG-funksjonærer vil naturligvis gjerne beholde Mbappes tjenester på lang sikt.

24-åringen har imidlertid ambisjoner om å ta en ny utfordring og har nektet å forlenge kontrakten etter slutten av inneværende sesong.

Selv om det i utgangspunktet førte til at Mbappe ble sparket ut av førstelagssaker, ble den franske landslagsspilleren til slutt integrert tilbake i folden og har siden nett 15 ganger i like mange opptredener.

LES: Nummeret før kong Charles III skal være med å avgjøre Evertons skjebne

Nylig har det blitt hevdet at Mbappe er villig til å gi fra seg så mye som £70 millioner i bonuser for å sikre at et sommerbytte til en ny klubb går lettere gjennom enn det kan ha gjort for flere måneder siden.

Pressen tror ikke helt på Real Madrid som forblir (tror spansk presse) først i køen for å sikre seg signaturen hans, selv om Liverpool og Bayern München også blir kreditert med en interesse.

Likevel, da han ble spurt om utviklingen mens han var i Frankrikes tjeneste, insisterte Mbappe på at han ikke var forberedt på å utdype utviklingen som kan ha funnet sted eller ikke.

I en samtale med Telefoot sa Mbappe: «Det er noe jeg ikke vil snakke om, spesielt siden jeg allerede gjorde det i juni og det tok opp en stor del av utvalget.

«Jeg vil at vi skal snakke mer om landslaget, i stedet for at jeg snakker om noe som vil løse seg en dag, så det blir tid til å snakke om det.»

Under landskamppausen scoret Mbappe et hat-trick i den historiske 14-0-tømmingen av Gibraltar, og slo inn med et vidunderlig mål fra 50 meter unna og ytterligere tre assists.

Les: Kylian Mbappé skriver historie med «hat-trick» da Frankrike kjørte over Gibraltar 14-0.

Mbappe vil få lov til å holde diskusjoner med utenlandske klubber fra årsskiftet, som sannsynligvis vil føre til at Real-tjenestemenn åpner formelle forhandlinger med en spiller som antas å være deres prioriterte mål for 2024.

En fersk rapport indikerte også at Mbappe ønsker å tjene minst 30 millioner pund per år fra sin neste kontrakt.

Neste kamp for Paris Saint-Germain er på fredag mot Kylian Mbappe sin ungdomsklubb Monaco.