Ruben Neves

Vi prøver å finne ut av hvorfor Ruben Neves, som ønsker seg en retur til Premier League likevel har satt på bremsene for en avtale med Newcastle.

Den portugisiske defensive midtbanespilleren valgte i sommer pengene fremfor fotball og gikk fra Wolverhampton til Al-Hilal på en overgang verdt 55 millioner euro. – Lønna var det heller ikke noe å si på 300 000 pund i uka i tre år. – Det vil si totalt 608 millioner kroner.

Les: Gedigen mulighet i januar: Fremadstormende spiss med 21 scoringer klar for signering for «skarve» 20 millioner pund

PIF som eier Al-Hilal og resten av klubbene i Saudi-Arabia som betyr noe eier også Newcaastle. Forhandlingene om en låneavtale eller kjøp ville være superenkelt. – Spesielt når lønna ville bli stående uansett hvilken klubb som Neves ville spille for.

The Athletic skriver at Neves er forventet å bli værende i Al Hilal. Planen var at han skulle være vikar for Sandro Tonalo som er utestengt i ti måneder for ulovlig gambling. (Satte penger på eget lag)

LES: Nummeret før kong Charles III skal være med å avgjøre Evertons skjebne

Vi har kommet opp med tre grunner til at Ruben Neves blir værende.

Det er avslappende å spille i en liga som best kan sammenlignes med 3.djedivisjon i Norge samtidig som fasilitetene er fantastiske.

Har ikke lyst til å skatte av gigantlønnen ved å flytte til England hvor man faktisk må betale skatt på inntekt.

Er for stolt til å være vikar for noen.