Vi vet med sikkerhet at i hvert fall noen tusen av Cristinao Ronaldo sine 315 millioner følgere på Instagram som ikke automatisk tenker fotball når han legger ut bilde av seg selv foran det som ser ut til å være en ganske dyr bil. – Kan tenkes han lurer på hva han skal ha til middag og om virkelig shortsen og jakken matcher dagens kjøretøy.

Vi andre tror det dreier seg om Cristiano Ronaldo sin fremtid i Juventus. – Kan tenkes han gjør som sin nemesis i Barcelona, Lionel Messi og blir værende, eller at han hopper på en av mange dealer som sikkert svirrer rundt.

Les: Jobber knallhardt for avtalen som 99% sikkert betyr slutten for Florentino Pérez

Den kryptiske meldingen på Instagram hvor han deler et bilde av seg selv og en av bilene hans, med bildeteksten «Beslutningsdag» har så langt fått 6,5 millioner likes og 66 tusen kommentarer.

Hva velger Serie A toppscorer med 29 mål å gjøre neste sesong, går han tilbake i egne fotspor og reiser Old Trafford eller graver han enda dypere i fortiden og ender i Sporting CP. – Kan også tenkes han ønsker seg en siste gigantbetaling og reiser til den franske hovedstaden.

Les: Satser fullt og helt på Brighton flopp som Steven Berghuis erstatter