Lander i Madrid i dag etter finaletap mot Argentina i Copa America og noen feridager.

Skal Real Madrid kjøpe Paris Saint-Germain stjerne Kylian Mbappe vil det koste inni granskauen mye penger, så mye at det går ut over absolutt alt annet. – Et eksempel på dette kom nettopp i form av et tilbud som Real Madrid skal ha fremsatt til Manchester United.

Manager Ole Gunnar Solskjær har som resten av verden som følger med fått med seg det enorme talentet til den 21 år gamle brasilianske venstrevingen Vinícius Júnior. Real Madrid president Florentino Pérez har til det kjedsommelige fortalt alle som har giddet å høre etter at Junior er en mann for fremtiden. – Men nå som han etter en heftig spareperiode ønsker seg Kylian Mbappé koste hva det koste vil, må selv de «sikre» selges.

Les: Sky Sports: Brighton har akseptert 600 millioners-bud på Ben White

La Liga har en regel om at et lag kan melde opp maks fem spillere som kommer utenfor EU,- og tre til hver kamp. Et salg av Vinícius Júnior kan da avhjelpe det problemet når Wales store sønn Gareth Bale igjen skal bruke garderobeskapet på Santiago Bernabéu.

Superstjernen Kylian Mbappe som for øvrig har sin egen sang som utrolig og er svært populær kommer til å koste skjorta. – Før korona verdsatte Transfermarkt den 22 år gamle spissen til utrolige to milliarder kroner.

«Los Blancos» forsøker å skaffe nok penger til gjøre et framstøt mot Paris Saint-Germain og hente Kylian Mbappé allerede i sommer. Florentino Pérez sitter ikke like trygt i presidentstolen som tidligere, konflikten med tidligere manager Zinedine Zidane og dårligere resultater er en ting. Lekkede lydopptak og en serie med beslutninger få andre var enige i gjør at de fleste tror han har en prikk igjen på sitt tabbekort.

Å bruke hemningsløst mye penger på Kylian Mbappé samtidig som alt annet vil lide er hasard på høyt nivå. Real Madrid må tidlig i høst fremstå som suverene vinnere for at maktpolitikeren Perez blir på sin post.

Les: Brighton setter 2,02 meter høy Ajax-keeper mellom stengene

Vi har ikke fått informasjon om hvor mye Manchester United må betale for Vinícius Júnior hvis de slår til å dealen til Real Madrid, det vil uansett være en brøkdel av det de må bruke på Kylian Mbappé og trolig også mindre enn det de selv betalte til Flamengo i 2018. (45 millioner euro).