Har enkeltkamper inne, men mangler kontinuiteten som ung spiller. (foto: Manchester United)

14 mål i debutsesongen. Isolert sett er dette bra, men når du hentes inn som Manchester Uniteds førstesspiss, da hagler kritikken. Arsenal tok tre poeng på Old Trafford på søndag, engelsk presse hang seg på Rasmus Højlunds sin manglende evne til å ta plass og avgjøre kamper som denne.

– Højlund er ikke rask nok, han har ikke ferdighetene og han er ikke smart nok til å være Uniteds ‘wow-faktor’, sier tidligere Premier League-spiller Danny Murphy til Daily Mail.

LES: Wayne Rooney har levert en brutal vurdering av Erik ten Hag sin tid i Manchester United

-Missen en sjanse tidlig i kampen fordi han ikke kunne «stå». Etter det var han anonym, skriver The Standard.

– Han kunne ha scoret sitt 15. mål hvis han hadde «mistet fotfestet tidlig» i kampen – ble isolert etterpå, skriver The Guardian.

– Form-stupet hans fortsetter på det verst tenkelige tidspunktet, skriver Manchester Evening News.

Både Alan Shearer og Andy Cole har kommet med en forklaring på hvorfor unge Højlund ikke kan levere som United trenger, Cole forteller om hvordan han hadde det som fersk United-spiss:

-Da jeg kom til Manchester United (januar 1995), hadde jeg Sparky (Mark Hughes), og Eric (Cantona), som reiste videre. Men Yorkey (Dwight Yorke) kom inn, Ole (Solskjær), Teddy (Sheringham), og jeg liker oppriktig å tro at vi lærte av hverandre, Nå har vi en ung man som har kommet inn og alle sier at han er Manchester Uniteds nummer ni, men så sier man at «han har ikke erfaringen til å være Manchester Uniteds nummer ni, sier Cole.

Godt sagt, Andy.

Alt du trenger å vite: Brighton – Manchester United

ENGELSKE KLUBBER: Landslagskeeper Jordan Pickford er aktuell nå som Aaron Ramsdale trolig forsvinner