Wayne Rooney har fortsatt VIP-kort på Old Trafford (foto: Manchester United,)

Den første sesongen til Erik ten Hag etter han ble hentet fra ajax sommeren 2022 var anstedig da han ledet laget til Carabao Cup og Champions League-kvalifisering.

Denne sesongen var det klart allerede før dagens 0 – 1 tap mot Arsenal at det ikke kom til å bli Champions League i år, faktisk ikke spill i Europa i det hele tatt.

Wayne Rooney som er tidenes Manchester United målscorer er ikke imponert.

Les på Radio Tango: KAIZERS ORCHESTRA ANNONSERER SIN FØRSTE TURNÉ I USA

Det at det har gått så dårlig i Premier League har nesten fått folk til å glemme gruppespillet i Champions League i høst. Manchester Unite havnet nederst i sin gruppe bak Bayern München, FC København og Galatasaray.

I forkant av Uniteds kamp mot Arsenal på søndag, ga klubblegenden Rooney en brutal vurdering av Ten Hags periode.

«Det er så vanskelig. Det er veldig uforutsigbart. Som Mikel [Arteta] sa, du kommer inn på Old Trafford og du har ingen anelse om hvilken prestasjon du kommer til å få eller hvilket lag du kommer til å se. Potensielt kan de vinne kampen.

«Jeg har kommet og har ingen anelse om hva som kommer til å skje her, så det er det skuffende. Gjennom sesongen, målene de har sluppet inn, mangelen på lyst til tider. Vi endte på sjuende da David Moyes var her, men det har aldri noen gang, jeg vet at Moyes mistet jobben, men det føltes aldri så ille som det det er nå.»

Rooney la til: «Jeg tror de alle [kjemper for jobbene sine]. Ledere, spillere, trenere, rekruttering. Hele klubben. Denne slutten av sesongen har de noen vanskelige kamper på gang, og så har de FA-cupfinalen.

«For meg, som spiller, må du vise at du jobber og at du vil spille for denne fotballklubben. Det må starte fra i dag, du kan ikke bare slå det på for FA-cupfinalen. Det må starte fra i dag.»

Les: Helt innlysende for Erik ten Hag at han skal beholde trenerjobben