Jason McAteer

Den nederlandske manageren Erik ten Hag har gjennom hardt arbeid og milliarder skapt det som nå omtales som et at tidenes dårligste Manchester United lag.

Inn mot dagens kamp på Old Trafford hvor Arsenal som kjemper om seriegull kom på besøk var det veldig få som trodde på hjemmeseier i det som en gang i tiden var en festning alle fryktet.

Jason McAteer som spilte for Liverpool fra sommeren 1995 til januar 1999 bor fortsatt i området og bor i samme nabolag som en ikke navngitt nåværende Manchester United spiller.

Les: Vil Manchester United skal tilby Greenwood i tillegg til Fernandes i en spektakulær bytteavtale

I forkant av Uniteds Premier League-oppgjør mot Arsenal, avslørte Jason Mcateer til beIN Sports han nå vet hvem som overtar: «Jeg hadde en samtale med ham på fredag, jeg traff ham fordi jeg bor like utenfor området, så jeg traff ham og vi hadde en samtale, en flott gutt, og jeg spurte ham om slutten av sesongen og hva hans tanker er.

«Han ga meg ingen tilbøyelighet til at manageren var der for å bli. Faktisk snakket vi om forskjellige navn og hvem han mente ville passe bra.»

På dette tidspunktet spurte programleder Richard Keys: «Hvordan reagerte han da du sa Thomas Tuchel?»

Jason McAteer sa: «Han smilte, men det var ikke navnet.»

Keys sa da: «Mourinho?» etter at Mcateer svarte «nei», sa Keys «Southgate?»

Mcateer nikket og sa: «Ja, det var navnet. Fotballspillere har en tilbøyelighet når managerens jobb er på spill og de tydeligvis vet det, og jeg fikk bare følelsen av at det er gjort, det er gjort.»

Gareth Southgate har en stund fundert på om det var på tide å gå videre fra jobben som englands landslagssjef. – Det er en jobb han fikk i 2017 etter å ha blitt løftet opp fra U21 laget. Han skal ønske seg tilbake som manager for en klubb. Eneste erfaring han har fra det er tre år i Middlesbrough.

Les på F7: Vil hente Bodø/Glimt stjerne til Bundesliga

Etter dagens tap er det bare to kamper igjen av årets sesong. Manchester United ser ut til å lande på 8.plass med tre poeng opp til Chelsea og to poeng ned til West Ham som bare har en kamp igjen.