Eric Maxim Choupo-Motings

Det ligger tilrette for store endringer på Allianz Arena denne sommeren. – Manager Thomas Tuchel har fått sparken og så langt har ingen av fire den tyske storklubben har spurt om å overta ønsket jobben.

Likevel, resten av maskineriet har startet ryddingen. Nå er det klart at Eric Maxim Choupo-Moting og Bouna Sarr går videre. Bayern München har gjennomført en avskjedsseremoni.

Les: Nabo og Manchester United spiller røpet til Jason McAteer hvem som overtar etter Erik ten Hag

Angriperen Eric Maxim Choupo-Moting (35) og midtbanespilleren Bouna Sarr (32) vil forlate denne sommeren når kontraktene deres går ut.

– Vi vil takke Eric Maxim Choupo-Moting og Bouna Sarr for fire svært vellykkede år sammen. Begge har hjulpet FC Bayern med å bli mester tre ganger i løpet av denne tiden, og vunnet klubb-VM og den tyske supercupen. FC Bayern ønsker begge alt godt i fremtiden, sier sportsdirektør Max Eberl på klubbens hjemmeside.

Eric Maxim Choupo-Moting kunne ikke være med på avskjedsseremonien i dagens 2 – 0 kamp mot Wolfsburg på grunn av sykdom.

Choupo-Moting ble kreditert med 38 mål og 13 assists på 122 kamper for Bayern, mens Sarr hadde ett mål og fire assists på 33 kamper.

Les på F7: Hiroyuki Sanada signerer avtale om å returnere til en ny sesong av Shogun