St.Pauli på en søndag!

Det så lenge svært dystert ut for «Kiezkicker». St.Pauli som har strevd noen år i 2.Bundesliga var så sent som høsten 2022 på god ved til å rykke enda lenger ned i seriesystemet i Tyskland.

Men så 6.desember måtte noe gjøres og assistent Fabian Hürzeler ble til de fant noen andre ansatt som manager. – Det var som om alle hadde tatt en vitaminpille. I sesongen 2022/23 klatret de opp til 5.plass i Bundesliga og i går brast over 11 millioner fans verden over ut i jubel! – Piratene er tilbake..

Les: Nabo og Manchester United spiller røpet til Jason McAteer hvem som overtar etter Erik ten Hag

Fabian Hürzeler som bare er 31 år gammel blir med stor grad av sikkerhet den yngste manageren i Bundesliga. Vanskelig å se for seg at noen yngre skulle komme på banen.

Nå vaier piratflaggene igjen høyt på Millerntor-Stadion etter at St. Pauli slo Osnabrück 3-1 søndag og er for første gang på 13 år tilbake i Bundesliga.

Med 66 poeng etter seieren og med bare én kamp igjen kan ingen hindre Hamburg-klubben i å rykke opp til Bundesliga. De følger Holstein Kiel som tar en av de to direkte opprykksplassene etter 1-1 mot Fortuna Düsseldorf på lørdag.

Sistnevnte skal ut i opprykkskvalifisering. Foreløpig er det Union Berlin som ser ut til å møte Fortuna til dyst om Bundesliga-kontrakt.

Les på F7: Vil hente Bodø/Glimt stjerne til Bundesliga