Vitor Roque

Barcelona skal ha tilbudt Manchester United en bytteavtale da de forsøker å lokke Mason Greenwood til Nou Camp. – Men det er ikke Frenkie de Jong som manager Erik ten Hag har drømt om siden han landet på Old Trafford.

21-åringen har fortsatt å skinne for Getafe på lån i La Liga denne sesongen, og det antas at De Røde Djevlene er villige til å lytte til tilbud for ham. Etter å ha scoret 10 mål og registrert 6 assists i Spania så langt i løpet av låneperioden, har også Atletico Madrid og Juventus kommet på banen.

Les: Nabo og Manchester United spiller røpet til Jason McAteer hvem som overtar etter Erik ten Hag

Ifølge HITC er det brasilianske Vitor Roque som de katalanske gigantene har tilbudt Manchester United i en direkte bytteavtale. 19-åringen er bundet til en langtidskontrakt med Barcelona, men har slitt med å få et gjennombrudd så langt siden han flyttet fra Athletico Paranaense.

Greenwood er fortsatt en Manchester United-spiller frem til 2025, og det gjenstår fortsatt å se om hans moderklubb ønsker å beholde ham. Getafe ønsker å forlenge låneavtalen, med en heftig prislapp på 60 millioner euro på hodet, ser en permanent usannsynlig ut.

«Hvis det var opp til gutten, foreldrene hans og klubben [Getafe], tror jeg han ville fortsette et år til,» sa Getafe-president Angel Torres nylig til Radio Marca.

«Men angående Manchester [United], nyhetene vi har fra forrige uke hvor [Getafe] sportsdirektør dro til England for å se noen kamper og var med dem, er at hvis et godt tilbud kommer, vil de selge fordi han kommer ikke til å reise tilbake dit [til Manchester].

Sir Jim Ratcliffe trår forsiktig. «Det er helt klart vi må ta en avgjørelse,» sa han tidligere i år.

«Prosessen vil være å forstå fakta, ikke sprøytenarkoman, og deretter prøve å komme til en rettferdig avgjørelse basert på verdier – er han en god fyr eller ikke og svare på om han kunne spille oppriktig for Manchester United og ville vi være komfortable med det, og ville fansen være komfortable med det?»

Les på Engelske klubber: Pochettinos fremtid hos Chelsea blir offentliggjort i løpet av en uke