Illsint nederlender. (foto: Manchester United)

Arsenal viste på søndag med 0-1 seieren på Old Trafford hvorfor de fortsatt er med i tittelracet, Manchester United viste hvorfor de har slitt hele sesongen. Etter kampen var det en sterkt misfornøyd Erik ten Hag som langet ut mot det ene, andre og tredje. Tidligere United-spillere skriker etter trenerbytte, for Wayne Rooney står det på spillerne og innstillingen til jobben.

Nå kommer Rooney fra en kort periode som Birmingham-trener før han fikk sparken, så det er ikke som trener vi lytter til United-legenden, men som tidligere spiller. For ham er det Manchester United-spillerne som nå har ansvaret.

LES: Kritikken hagler mot underpresterende Højlund, men legenden Andy Cole har forklaringen

– Når man taper sånne kamper, vil det bli stilt store spørsmålstegn. Jeg tror spillerne må se innover når de har en manager som snakker om holdning og at spillerne ikke er de rette til å spille for Manchester United. Det er en enorm fornærmelse. Hvis jeg så manageren min si det, er det ingen sjanse for at jeg ville latt det fortsette til slutten av sesongen. Jeg tror noen spillere bare prøver å komme til slutten av sesongen, sier Rooney til Sky Sports.

Som ikke har mye til overs for Man United-spillere som gir opp.

-Så jeg føler med ham, men det er en del av jobben hans å sørge for at spillerne er de rette. Personlig håper jeg de gir ham tid. Det er mye problemer med rekruttering, som ikke har vært bra på flere år.. Jeg håper han får tid til å gjøre det riktig, sier Rooney.

F7: Verdens best betalte fotballspillere