Management by example. (foto: Arsenal)

Arsenal-troppen er et ekstremt velfungerende kollektivt under Mikel Arteta. På søndag så vi en Manchester United-tropp som befinner seg på andre enden av skalaen under Erik ten Hag. Premier League-tittelen kan fortsatt glippe hvis Pep Guardiola og Manchester City gjør jobben og vinner sine to siste kamper, men statistikken som står etter 37 spilte Premier League-kamper er bokstavelig historisk.

2003/04-sesongen står som det største i Arsenals Premier League-historie. Arsene Wenger ledet The Gunners gjennom sesongen til Premier League-tittel uten et eneste tap. The Invincibles. Uslåelige!

LES: Kritikken hagler mot underpresterende Højlund, men legenden Andy Cole har forklaringen

Patrick Vieira var kapteinen som ledet troppene ute på gressmatta. Nå er det Martin Ødegaard som har ledet Arsenal-gjengen til en helt vill angrepsfotball. Etter 0-1 seieren mot Manchester United på Old Trafford, står Arsenal med 27 seire i Premier League denne sesongen. Aldri før har klubben vunnet så mange kamper.

Og det har kommet mer historieskriving.

Med Leandro Trossards scoring på søndag, har Ødegaard og Arsenal-gjengen hamret inn 89 mål til ny klubbrekord.

Arsenal-supporterne har det siste tiåret levd på invincible-sesongen. Arteta, Martin Ødegaard og resten av Arsenal-troppen har gitt supporterne en angrepsfotball de aldri har opplevd før.

Det må være lov å si at Arsenal og Martin Ødegaard fortjener å krone denne eksepsjonelle sesongen med Premier League-tittelen.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Everton