Antony drømmer ikke, men har satt seg knallharde mål. (foto: united, twitter)

Noen Man United-supporterne som husker smerten etter sesongens to første kamper? Nei, trodde ikke det. Erik ten Hag fikk satt spillet i tredje kamp mot erkerivalen. Seieren mot Liverpool skapte håp, tre seire senere ser vi en United-tropp og et spill som lover godt. Det som gjør det ekstra kult for supporterne er at det i tillegg til forsterkningene, er spillere som tidligere har blitt sett på som problem som nå leverer.

Jadon Sancho løp nesten målløst rundt på kamparenaen i sin debutsesong hos United, merkelappen mega-flopp lå klar til å bli festet på ryggen hans. Etter seks kamper med Erik ten Hag-fotball, begynner vi å se hvorfor klubben brukte en halv evighet og 73 millioner pund på å overtale Dortmund om å slippe den unge spilleren. På banen i samtlige kamper, to ekstremt viktige scoringer, den ene mot Liverpool i 2-1 seieren, den andre i 0-1 seieren mot Leicester.

LES: Varsko! – Kan hente Diego Costa til Premier League etter marerittstart

Så til Marcus Rashford. I sommer ble 24-åringen stort sett nevnt i forbindelse med exit fra Old Trafford. Uniteds posterboy for akademiet og klubben ble, men var ufattelig tafatt i de to første kampene. United-ikonet Wayne Rooney gikk hardt ut og anbefalte Ten Hag om å droppe Rashford mot Liverpool, gutten så totalt umotivert ut på kamparenaen.

Heldigvis hørte United-manageren ikke på Rooney. Rashford hamret inn den matchvinnende scoringen mot Liverpool, etter dette har venstrevingen ikke sett seg tilbake. Assist i Leicester-kampen, to scoringer og assist i 3-1 seieren over ubeseirede Martin Ødegaard og Arsenal.

-Det er alltid en stor kamp mot Arsenal, spesielt når de har startet så godt som de har. I dag var det en stor test for oss… Vi har noen eminente pasningsspillere, og så lenge vi tar løpene, så får vi ballen. Vi skal gjøre dette i nitti minutter, sier Rashford etter kampen.

LES: BBC: Bekreftet VAR-tabber i Premier League

Vi sa det før Liverpool-kampen: «Neste uka har alt snudd seg for Erik ten Hag». Vi sa det før Arsenal-kampen: «Denne gangen har Manchester United gjort det!«. De to første kampene i sesongen viste ikke Erik ten Hags Manchester United, det fikk vi derimot se i 3-1 seieren mot Premier League-leder Arsenal. Det skadet heller ikke at svindyre Antony presentere seg på Old Trafford med scoring i debuten etter 35 minutter.

Innkjøringsperioden er over hos Erik ten Hag, krisen er definitivt avblåst for Manchester United.