Samler familien. foto: barcelona, twitter)

Ronald Koeman har ikke hatt det lett de siste årene. Etter en solid runde hos Southampton 2014-16, tok trenerkarrieren en vending i feil retning. Everton-eventyret var nettopp et eventyr for godt til å være sant.

Nederlenderen fikk tildelt klubbhistoriens største overgangsbudsjett på 150 millioner pund, som skulle gi ham frie tøyler til å bygge opp en tittelkandidat. Allerede i oktober, få måneder etter sesongstart ble Koeman sendt ut av Goodison Park med ekspresstoget.

Les: Angrepet på Mikke Mus fikk Eintrachts klubbpresident kjapt i retur

Så fulgte starten på en lovende runde som nederlansk landslagstrener før den desperate telefonen fra gamleklubben Barcelona kom sommeren 2020. Da Barca sa hopp, hoppet Koeman over til rollen som tiltenkt redningsmann hos La Liga-giganten.

Da også Barcelona-eventyret var over for Koeman i oktober 2021, følte nederlenderen seg dolket i ryggen.

Etter at Louis van Gaal fortalte han er fornøyd med å lede de oranje til VM før nyttår, tar Koeman over jobben han leverte i, når kalenderen flippes over til 2023.

Det har vært noe spenning rundt teamet Koeman skal bygge opp rundt seg, men her ser det ikke ut til å bli noen overraskelser.

Broren, Erwin Koeman, hentes inn som assistenttrener. Erwin har tidligere vært landslagstrener for Ungarn og assistent for bror Ronald i Premier League hos Southampton – og Everton.

Les: Store bekymringer for Barcelona-forsvaret

Nå samler Ronald igjen familien. Forhåpentligvis med større suksess enn i den blå delen av Liverpool.