(foto: liverpool, twitter)

Liverpool er i ferd med bygge et helt nytt angrep. Sadio Mane blir klar for Bayern München denne uka, og klubben har gitt opp å prøve å møte lønnskravene til Mohamed Salah.

Anfield-klubben har allerede signert Darwin Nunez som er klubbens dyreste spiller gjennom tidene. Og i januar hentet de Luis Diaz. I tillegg har dem Diogo Jota.

Midtbanen er den neste lagdelen som Klopp må fornye. Jude Bellingham topper lista, men det skjer først til neste år. Nå skal Liverpool ha flyttet fokus til Serie A.

Liverpool skal nå prøve å signere Inter Milan-midtbanespiller Nicolo Barella og er klare til å tilby Naby Keita i bytte, ifølge det italienske Calcio Mercato.

Barella imponerer Klopp. (foto. inter, twitter)

Jurgen Klopp sies å være imponert over 25-åringens prestasjoner for Inter og Italia, selv om Serie A-laget skal ha rundt £77 millioner hvis de skal vurdere å la ham gå.

SISTE: På vei tilbake til Anfield!

Liverpool er neppe villige til å bla opp en slik sum, så de kan tilby Keita, som har ett år igjen av kontrakten, som en del av en bytteavtale.

Den guineanske midtbanespilleren kom til Liverpool for 50 millioner pund fra RB Leipzig i 2018, og arvet Steven Gerrards legendariske nr. 8.

Han har imidlertid slitt med å finne seg til rette i Premier League og har ikke spilt seg til fast plass hos Klopp.